Warning: Creating default object from empty value in /home/u490721954/domains/dehorecapas.nl/public_html/wp-content/plugins/elle-framework/admin/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Veelgestelde vragen - Horecapas Warning: A non-numeric value encountered in /home/u490721954/domains/dehorecapas.nl/public_html/wp-content/themes/the-simple/includes/core/simple_slideshow.php on line 59
class="page-template page-template-elementor_header_footer page page-id-8373 wp-custom-logo theme-the-simple woocommerce-no-js ehf-footer ehf-template-the-simple ehf-stylesheet-the-simple header_1 page_header_yes page_header_centered nicescroll sticky_active header_transparency mob-menu-slideout-over elementor-default elementor-template-full-width elementor-kit-7815 elementor-page elementor-page-8373">

Warning: A non-numeric value encountered in /home/u490721954/domains/dehorecapas.nl/public_html/wp-content/themes/the-simple/includes/core/simple_slideshow.php on line 59
Bekijk Hier Alle Veelgestelde Vragen Over De Nationale Horecapas

Als horecaondernemer abonneert u op De Nationale Horecapas met uw persoonlijke gegevens. Vervolgens krijgt u uw persoonlijke Horecapas per post opgestuurd en krijgt u bij alle aangesloten horeca leveranciers korting op vertoon van De Nationale Horecapas of d.m.v. onze kortingcode. De kortingen lopen op tot wel 25%, elke keer weer!

Vind u De Nationale Horecapas leuk en wilt u graag een bijdrage leveren? De makkelijkste manier is om lid te worden bij De Nationale Horecapas. Dit helpt ons op een aantal verschillende manieren: – U betaalt een klein bedrag per maand, dit helpt ons om de kosten te dekken. – Door uw lidmaatschap groeit De Nationale Horecapas community. Hierdoor krijgen we meer slagkracht, want ‘samen staan we sterk’. Nog een andere tip om De Nationale Horecapas te helpen: deel ons op Facebook, via de e-mail of op een gezellige borrel. Dank u wel!
Hoi, ik ben Ramazan Gurpinar. Ik ben de eigenaar en initiatiefnemer van De Nationale Horecapas. Ik ben ondernemer, vader van 2 meisjes en voormalige horecaondernemer. Leuk om u hier te zien! Als lid ontvangt u met regelmaat mailtjes direct van mij. Naast mijzelf werkt er een klein team van mensen om De Nationale Horecapas mogelijk te maken en te laten groeien.
We gebruiken het geld grofweg voor twee doelen: 1. om onze kosten te dekken (wat het nu nog niet doet trouwens) en 2. om te groeien. Groeigeld gebruiken we voor marketingactiviteiten om te zorgen dat meer horecaondernemers De Nationale Horecapas ontdekken, zodat we nog meer horecaondernemers kunnen helpen. P.s. Wilt u De Nationale Horecapas helpen groeien? Deel De Nationale Horecapas dan op Facebook, via de e-mail, of vertel het andere horecaondernemers. Dat helpt ons enorm!
Bij De Nationale Horecapas geloven we in transparantie en eerlijkheid. De meeste sites die gratis iets vertellen over eerlijke en duurzame horeca producten krijgen een vergoeding als zij producten van een bepaalde winkel of bedrijf in het zonnetje zetten. Vaak in de vorm van een ‘transactiefee’ achteraf. Wij vinden dan dat de onafhankelijkheid in het geding is. En dan doe je al snel concessies aan transparantie en eerlijkheid. Daarom doen wij het anders. Een beetje tegendraads. Wij vertrouwen op de horecaondernemers. En dat de horecaondernemers hier graag een symbolisch klein bedrag voor over hebben. Heel transparant en eerlijk.
De Nationale Horecapas is helemaal betrouwbaar. We werken samen met vele toonaangevende leveranciers in de horeca branche. U kunt ons altijd bereiken op 06-19112361 of via een DM via Facebook. De Nationale Horecapas is gevestigd in Cuijk, haar Kamer van Koophandel nummer is 63417863 en ons BTW nummer is NL207279160B02. En u zult in de komende periode ook steeds meer persberichten, artikelen en blogs over ons zien.
Waarschijnlijk omdat De Nationale Horecapas nog super jong is. Januari 2017 is De Nationale Horecapas opgericht, dus dat is kort geleden. Inmiddels groeit De Nationale Horecapas als kool. Allicht dat u ons binnenkort meer zult tegenkomen. U ziet ons straks steeds vaker in de pers en via blogs.
Een lidmaatschap kost €350,- per jaar.
 
Het gebruik van De Nationale Horecapas is niet gelimiteerd in gebruiksfrequentie of bedragen. Met De Nationale Horecapas kunt u onbeperkt besparen op al uw aankopen. Hoe meer u koopt, des te meer u bespaart. Gemiddeld genomen bespaart u duizenden euro’s op jaarbasis.
U kunt De Nationale Horecapas ongelimiteerd en het gehele jaar door gebruiken bij alle aangesloten leveranciers.
 
Er zijn geen verplichtingen of restricties verbonden aan De Nationale Horecapas. U kunt zelf bepalen wat u koopt, waar u koopt en hoe vaak u gebruik maakt van de pas.
 
Uw Horecapas is persoonsgebonden en staat geregistreerd op uw naam en bedrijf. Daarom is het niet mogelijk om uw H0recapas uit te lenen. Uiteraard kunt u via de website wel op een Horecapas abonneren voor relaties. Een geweldig cadeau!
Als u een uitstekende horeca leverancier kent die nog niet bij ons is aangesloten willen wij dat altijd graag weten. Geef deze daarom aan ons door via het contactformulier. Wij zullen contact opnemen met de betreffende leverancier. De kans is groot dat die zich aansluit bij De Nationale Horecapas.
Bent u verhuisd, heeft u een ander telefoonnummer of e-mailadres? Geef dat dan aan ons door via het contactformulier en wij wijzigen uw gegevens zo spoedig mogelijk. Nadat wij uw gegevens hebben aangepast ontvangt u hiervan een bevestiging per mail.
Indien u meerdere horecaondernemingen hebt met dezelfde naam kunt u al uw aankopen doen met één Nationale Horecapas. Is dit niet het geval, dan dient u voor uw horecaondernemingen met een ander naam een aparte Horecapas aan te vragen.
Als horecaondernemer abonneert u op De Nationale Horecapas met uw persoonlijke gegevens. Vervolgens krijgt u uw persoonlijke Horecapas per post opgestuurd en krijgt u bij alle aangesloten horeca leveranciers korting op vertoon van De Nationale Horecapas of d.m.v. onze kortingcode. De kortingen lopen op tot wel 25%, elke keer weer!

Staat uw vraag er niet tussen?

Heeft u een vraag die hier niet bij staat? Stuur ons dan een mail via ons contactformulier. Wij zullen hierna zo snel mogelijk contact met u opnemen.