Permanente korting voor horecaondernemers bij professionele horeca leveranciers!

Permanente korting voor horecaondernemers bij professionele horeca leveranciers!

Profiteer tot 25% permanente korting!

Voor horecaondernemers, door horecaondernemers!

De Nationale Horecapas verenigt duizenden horecaondernemers,

daardoor zijn unieke kortingacties geregeld met horeca leveranciers.


Abonneer Nu!

1,504

Horecaondernemers maken gebruik van De Nationale Horecapas

2,058,976

Euro hebben onze leden in totaal bespaart met De Nationale Horecapas

38

Professionele horeca leveranciers geven onze leden speciale, unieke en permanente korting

Wat vinden onze leden van De Nationale Horecapas?

Als horecaondernemer heb ik veel kosten, zoeken naar goede deals en kortingen heb ik geen tijd voor. De Nationale Horecapas helpt mij hierbij, ik hoef zelf niet meer te onderzoeken. Nu weet ik zeker dat ik de beste deals heb voor de beste prijzen – Joost Bergman

 

Wat een top service, permanente kortingen op producten en diensten die ik veel gebruik. Fijn dat ik kan samenwerken met professionele horeca leveranciers en ook nog eens korting krijg bij elke aankoop – Dave van Buren

 

Ik ben al 15 jaar horecaondernemer en algemeen vrij bewust van hoe de horeca wereld in elkaar zit. Maar De Nationale Horecapas maakt het voor mij zo veel makkelijker, ik bespaar honderden euro’s en enorm veel tijd – Sander Cornelissen

 

Meer Winst

Korting tot wel 25% op uw aankopen zorgt voor een flinke toename van de winst!

Prijs

De beste producten en diensten voor de scherpste prijzen en kortingen tot wel 25%!

Tijd Winst

Geen tijd meer steken in vergelijkend onderzoek maar vertrouwen op de prijs en kwaliteit van onze horeca leveranciers

Wat is het probleem?

 • Horecaondernemers doen niets liever dan het bereiden van eten, maar ook horecaondernemers hebben te maken met regels, wetgeving, inkopen, administratie etc.
 • Horecaondernemers werken hard, heel hard. Soms wel 80 uur per week. Dus tijd om allerlei zaken te onderzoeken is er niet.
 • Het liefst staan horecaondernemers in hun zaak, maar om de onderneming te laten slagen en succesvol te maken moeten alle zaken van papierwerk tot inkoop in orde zijn en kloppen.
 • Voor horecaondernemers is het erg lastig om alles in hun ééntje te doen, dus hulp bij het inkopen of advies kan verlichtend zijn.

Wat is de oplossing?

De Nationale Horecapas helpt horecaondernemers om producten en diensten te vinden met altijd standaard permanente hoge korting. We doen dat op de volgende manier:

 1. Ontdekken: Via de mailing en ons platform zorgen we dat u ontdekt wat er aan leuke, goede producten al beschikbaar is.
 2. Onderzoeken: Wij zoeken voor u producten met de beste kwaliteit voor de scherpste prijzen. Wij hebben met verschillende horeca leveranciers voor u de beste prijzen al uitonderhandeld. Doordat wij meer dan 1500 horecaondernemers verenigen kunnen wij kortingsafspraken regelen met deze partijen.
 3. Betaalbaar: We zorgen via aantrekkelijke deals, dat kwaliteit inkopen niet altijd veel hoeft te kosten. Op deze manier bespaart u niet alleen geld maar ook tijd die u als horeca ondernemer al niet veel heeft.

Zie hieronder een aantal van de vele professionele horeca leveranciers uit verschillende productcategorieën waar De Nationale Horecapas mee samenwerkt.

alex gurpinar

Het verhaal van Alex Gurpinar

In totaal heb ik 10+ jaar ervaring in de horeca waarvan 3 jaar als eigenaar. Na het verkopen van mijn restaurant wilde ik maar één ding, horecaondernemers helpen!

Ik merkte dat ik met De Nationale Horecapas kon bijdrage aan een leuker ondernemerschap in de horeca branche. Dit concept ben ik begonnen omdat ik zelf als horecaondernemer problemen tegen kwam. Veel kosten, weinig tijd, lage winstmarges etc. De Nationale Horecapas ontzorgt en realiseert groei!

Met dit concept leggen wij de focus op besparen, meer winst maken en groeien!

Samen gaan we ervoor zorgen dat horeca ondernemen leuk blijft. Abonneer op De Nationale Horecapas en ontdek wat de mogelijkheden zijn.

Zodra u uw aanmeldt voor De Nationale Horecapas
gaan er dingen veranderen. Dit is
wat er gebeurt als u lid wordt van
De Nationale Horecapas:

Fase 1

“U zult sneller leuke en unieke acties gaan ontdekken en proberen.”

Waarom?

 1. We maken het leuker. Elke keer inspireren we u met fantastische producten en diensten om eens te proberen. Het is altijd iets nieuws, iets verrassends, iets moois.
 2. We maken het aantrekkelijker. Door permanente korting. Zodat u het sneller zult gaan proberen.
 3. We maken het makkelijker. U kunt er gewoon vanuit gaan dat deze acties ook echt uniek zijn. Speciaal voor onze leden.

En dat is nog maar het begin. Onze missie is immers om horecaondernemers te helpen groeien. Daarom zijn we net met fase 2 gestart.

Fase 2

“Altijd producten met korting – en leuke voordeeltjes.

Toen onze community met leden groot genoeg was en er dus een bewezen behoefte naar De Nationale Horecapas was, toen hebben we de stap naar ons platform gemaakt.

Wij brengen daar onze leden en leveranciers, bedrijven en initiatieven samen.

Dan kunt u:

 1. op één plek uw favoriete, unieke deals en kwalitatieve producten zoeken
 2. u laten informeren door relevante achtergrondinformatie over dit soort producten
 3. èn kopen tegen aantrekkelijke permanente kortingen.

Wat kost De Nationale Horecapas?

De Nationale Horecapas kost €2,50 per maand. Daar koop je anders één kopje koffie per maand van.

We proberen De Nationale Horecapas heel goedkoop te maken, maar niet gratis. Onze team moet hier immers van leven, zo helpt u ons en wij helpen u!

kof

Waarom vraagt De Nationale Horecapas een vergoeding?

Omdat De Nationale Horecapas neutraal en objectief wil blijven. We highlighten alleen eerlijke en unieke acties die gewoon echt speciaal voor onze leden zijn gemaakt. Of dit nu producten van grote draagkrachtige bedrijven zijn of producten van kleine familiebedrijven. We willen onafhankelijk blijven van vergoedingen die bedrijven bieden.

Sterker nog, als bedrijven normaliter vergoedingen geven, dan vragen we hen die vergoedingen als kennismakingskortingen aan onze leden door te geven. Zo maken we de producten en diensten nog betaalbaarder!

De vergoeding is benodigd om onze kosten te dekken en om te kunnen groeien. Kosten dekken doet het nog bij lange na niet trouwens … ✌????

Zou het niet mooi zijn, als we elkaar helpen te groeien en de horeca branche in het zonnetje te zetten.

Doet u al mee?

Meld u nu aan voor De Nationale Horecapas!


Duizenden Euro’s Besparen Voor De Prijs Van 1 Kopje Koffie

De Nationale Horecapas doet het anders. Een beetje tegendraads.

De Nationale Horecapas kost één kopje koffie per maand. In ruil waarvoor u als lid verrast gaat worden met mooie en unieke acties. Met veelal permanente korting.

En wij zijn onafhankelijk van leveranciers, wij laten ons niet door hen betalen. Wij vragen horeca leveranciers die vergoeding als prijskorting aan onze leden door te berekenen. Zo maken we samen eerlijke en kwaliteit producten zo snel mogelijk beschikbaar voor alle horecaondernemers!

1,504
Horecaondernemers zijn u al voorgegaan, waar wacht u nog op?

IK DOE OOK MEE!

Horecapas_Favicon_DEF

deHorecapas.nl
De Nieuwe Erven 3
5431 NV Cuijk
KvK nummer: 63417863
BTW nr.: NL207279160B02